Je kunt het zo gek niet bedenken of ze komen voorbij in onze cilinderwerkplaats: van klein naar groot, van oud naar nieuw, van pimpelpaars tot kanariegeel. Er zijn enorm veel redenen om cilinders te repareren in plaats van aanschaf van nieuwe. Hydro Vasli denkt met je mee over de juiste technische oplossing.

Iedere cilinder maakt (bijna) hetzelfde traject door. Meestal beginnen we met de demontage van de cilinder zodat alle afzonderlijke componenten goed geïnspecteerd kunnen worden. Soms wordt een cilinder eerst afgeperst. Dit doen we met name als een klant aangeeft dat bijvoorbeeld de mantel gescheurd is.

Als alles goed in beeld is gebracht wordt er een offerte gemaakt en die wordt doorgesproken met de klant. Na akkoord, en het allergrootste deel van de cilinders worden ook daadwerkelijk opdracht, gaat hij het hele proces door. Mantel, stang, afdichtingen, zuiger, kop en eventueel lagers worden weer in technisch goede staat gebracht of vervangen zodat de hydraulische cilinder weer klaar is voor jarenlange trouwe dienst.

Vanwege onze grote voorraad cilinderbuizen, chroomassen en afdichtingen kunnen we snel schakelen.

Alle gerepareerde cilinders worden na montage onder druk getest. Indien gewenst kan er tegen meerprijs een testrapport worden opgesteld. De klant ontvangt dan een testcertificaat met drukverloop aan stang- en bodemzijde. Op de cilinderreparaties zit standaard één jaar garantie, uiteraard op de uitgevoerde werkzaamheden.