Elke dag bezoeken tientallen klanten onze balie om hun hydraulische slangen te laten maken. Ze komen met een voorbeeld of specificaties en de gewenste slangen worden dan direct in onze slangenwerkplaats gemaakt. Door een zeer breed en diep assortiment slangen, perskoppelingen en hulzen kunnen we nagenoeg iedereen direct helpen. We streven ernaar om de snelste balie van Tilburg en omstreken te zijn. Gezien de veelvuldige complimenten die we mogen ontvangen, slagen we in die opzet.

Ook voor fabrikanten van machines, zogenaamde original equipment manufacturers (of O.E.M.’s) maken we complete slangensets. Deze sets zijn 100% afgestemd op de behoefte van de klantengroep en dan bedoelen we niet alleen wat betreft de technische specs. Ook de klantspecifieke artikelnummers en de manier van markeren zijn erg belangrijk. Zo labelen we de slangen bijvoorbeeld met het logo van de machinebouwer wat voor hen weer een bijdrage aan hun merk-uitstraling oplevert. Voor een aantal klanten laten we zelfs slangen met eigen opdruk fabriceren. Dat toont maar aan hoever we gaan in onze dienstverlening en mogelijkheden.

Hydro Vasli levert slangen, perskoppelingen en hulzen van het A-merk Trale / Dicsa. Deze combinatie is door DNV GL® (Det Norske Veritas) goedgekeurd. Dat wil zeggen dat de slangsamenstellingen aan rigoreuze proeven en tests worden blootgesteld alvorens zij dit keurmerk mogen voeren. Met name voor de O.E.M. markt is dit belangrijk voor de richtlijnen aangaande de machineveiligheid.