De gratis haal- en brengservice wordt vaak ingeschakeld voor cilinderreparaties. Als de klanten zelf het transport extern moeten regelen dan zijn daar hoge kosten aan verbonden. Kiest men ervoor om zelf een medewerker de cilinders te laten vervoeren, dan zijn dat weer hoge kosten in de vorm van uren.

Daarom heeft Hydro Vasli vaste routes ingepland waar de klanten gratis gebruik van kunnen maken. Deze routes beperken zich tot het directe werkgebied van Hydro Vasli, te weten “groot” Noord Brabant. In de praktijk komt deze routedienst elke week wel een keer bij de klant in de buurt. Neem contact met ons op om een rit in te plannen. Een spoedopdracht is uiteraard ook mogelijk. Maar daar zijn dan kosten aan verbonden. Maar dat vindt iedereen logisch, toch?

Vriendelijk verzoek aan iedereen die de gratis haal- en brengservice inschakelt: zorg ervoor dat de cilinders of slangen zijn afgedopt zodat er geen olie meer uit stroomt. En leg de cilinders op een pallet. Nog een laatste detail. Hydro Vasli kan zelf cilinders tot 6 meter vervoeren. Deze gratis service is dan ook beperkt tot de eerder genoemde geografische regio en deze lengte.