19
mrt

Vacature Baliemedewerker

Ben jij technisch aangelegd en vind je het leuk om klanten persoonlijk te helpen? Lees dan verder!

Hydro Vasli Tilburg zoekt een gemotiveerde baliemedewerker die feeling heeft met techniek in het algemeen of hydrauliek in het bijzonder. Als baliemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die ons bedrijf bezoeken om bijvoorbeeld hydrauliekslangen te laten maken. Natuurlijk persen we in onze slangenwerkplaats ook hydrauliekslangen in grotere series. Ook deze zul je gaan produceren. Je zorgt ervoor dat onze klanten met de juiste artikelen en een goed gevoel onze winkel weer verlaten.

Daarom is het belangrijk dat je klantgericht en flexibel bent. Je denkt mee met onze klanten en zorgt zelf voor de administratieve afwikkeling in het systeem. In de hydrauliek krijgen we vaak hele specifieke technische vragen. Om daar goed antwoord op te kunnen geven, krijg je natuurlijk de nodige training. We zoeken wel iemand die affiniteit met techniek of sleutelen heeft en die makkelijk contact maakt met mensen. De rest regelen we dan wel via een goed inwerkprogramma en trainingen.

Onze openingstijden zijn van maandag tot met vrijdag van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 8:30 tot 12 uur. We verwachten van je dat je op termijn op mee gaat draaien in het zaterdagochtend rooster.

Hydro Vasli is een echt Tilburgs familiebedrijf en met een team van zo’n 15 mensen zorgen we dagelijks voor tevreden klanten en een prettige en informele werksfeer. Ben jij die baliemedewerker die we zoeken? Dan bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en een afwisselende functie waarin je ook nog kunt groeien.

Interesse?
Stuur je persoonsgegevens, waaronder je opleiding en werkervaring, naar mathieu@hydrovasli.nl
Wil je eerst meer weten? Bel dan 013-5365806 en vraag naar Mathieu.

LAATSTE NIEUWS

Hydraulische slangensets voor O.E.M.-fabrikanten
Lees meer
Vacature Accountmanager binnen/buitendienst
Lees meer
Vacature Technisch commercieel medewerker
Lees meer
Elektrische cilinders
Lees meer
Cilinder-aanpassingen
Lees meer