05
jan

Vacature Accountmanager binnen/buitendienst

Heb jij technische en commerciële ervaring, en wil je werken bij een Tilburgs familiebedrijf? Lees dan verder!

Als totaalpartner in hydrauliek fungeert Hydro Vasli B.V. in Tilburg als een belangrijk aanspreekpunt voor klanten en potentiële klanten voor hydraulische producten en diensten. Binnen de hydrauliekmarkt wordt ons technische advies erg gewaardeerd. Ons brede aanbod, onze expertise, snelheid en klantgerichte organisatie staan garant voor legio tevreden relaties. Het gros van onze klanten bevindt zich in Noord-Brabant.

Om onze slagkracht in de markt verder uit te bouwen, zoeken we een fulltime Accountmanager binnen/buitendienst. In die functie ben je continu bezig met het onderhouden van contacten met bestaande klanten en bezoek je natuurlijk ook mogelijke nieuwe klanten. Je bepaalt het optimale producten/dienstenpakket met bijpassend prijsniveau en je volgt offertes actief op. Je creëert kansen en weet die om te zetten in vruchtbare lange termijn relaties.

Je gaat werken bij een echt Tilburgs familiebedrijf en binnen een team van zo’n 15 collega’s zorgen we dagelijks voor tevreden klanten en een informele werksfeer. We verwachten dat je ervaring hebt in een technisch commerciële omgeving. Als je al werkzaam bent geweest in de hydrauliek of pneumatiek is dat natuurlijk fantastisch. Dat kan zowel in de binnen- als buitendienst zijn. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat je bij ons bedrijf en de markt past. Je bent iemand die makkelijk communiceert en die zich kan inleven in de klant. Je bent flexibel en hebt er plezier in om klanten te helpen.  

Ben jij de Accountmanager binnen/buitendienst die we zoeken? Dan bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en een afwisselende functie waarin je ook kunt groeien.

Interesse? Stuur je persoonsgegevens, waaronder je opleiding en werkervaring, naar mathieu@hydrovasli.nl
Wil je eerst meer weten? Bel dan 013-5365806 en vraag naar Mathieu.

LAATSTE NIEUWS

Openingstijden bouwvak
Lees meer
Vacature Cilindermonteur
Lees meer
Vacature Baliemedewerker
Lees meer
Hydraulische slangensets voor O.E.M.-fabrikanten
Lees meer
Vacature Technisch commercieel medewerker
Lees meer