05
jan

Vacature Technisch commercieel medewerker

Ben jij technisch aangelegd en vind je het leuk om klanten te helpen? Lees dan verder!

Als totaalpartner in de hydrauliek zoekt Hydro Vasli Tilburg een gemotiveerde technisch commercieel medewerker (fulltime)  die feeling heeft met techniek in het algemeen en/of hydrauliek in het bijzonder.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die ons bedrijf bezoeken, of ons telefonisch of per mail benaderen voor technische (hydraulische) ondersteuning. Je adviseert en zorgt voor de juiste technische informatie en levering van de door de klant gevraagde componenten en systemen.
Het is belangrijk dat je klantgericht en flexibel bent. Je denkt mee met onze klanten en zorgt zelf voor de administratieve afwikkeling in ons ERP systeem. Dat je over goede contactuele eigenschappen beschikt, is vanzelfsprekend.

Je komt te werken binnen een echt Tilburgs familiebedrijf en binnen een team van zo’n 15 collega’s zorgen we dagelijks voor tevreden klanten en een informele werksfeer. Omdat het (hydraulische) technische advies aan onze klanten goed onderbouwd moet zijn, verzorgt Hydro Vasli een goed passend inwerkprogramma dat aansluit bij je kennis en vaardigheden.

Ben jij de technisch commercieel medewerker die we zoeken? Dan bieden we je een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en een afwisselende functie waarin je ook kunt groeien.

Interesse? Stuur je persoonsgegevens, waaronder je opleiding en werkervaring, naar mathieu@hydrovasli.nl
Wil je eerst meer weten? Bel dan 013-5365806 en vraag naar Mathieu.

LAATSTE NIEUWS

Openingstijden bouwvak
Lees meer
Vacature Cilindermonteur
Lees meer
Vacature Baliemedewerker
Lees meer
Hydraulische slangensets voor O.E.M.-fabrikanten
Lees meer
Vacature Accountmanager binnen/buitendienst
Lees meer